Ai nevoie de un indrumator medical pentru tine si familia ta?
Te putem ajuta sa iei cele mai bune decizii medicale, cost eficiente,
particularizate in functie de nevoile tale.

City Doctors crede ca sanatatea este cel mai de pret lucru pentru fiecare dintre noi, dar si ca avem nevoie de sprijin si de ghidarea actiunilor noastre pentru a ne pastra sau recastiga starea de sanatate.

City Doctors a perfectionat o serie de instrumente de comunicare moderne si de platfome de lucru menite a asista pacientul in nevoile sale medicale, in diferitele faze ale actului medical.

Asistentul City Doctors este indrumatorul si insotitorul tau medical! Suntem alaturi de tine! Te asistam in functie de patologia specifica tie!

  • Prin platforma online, interactiva, dedicata tuturor medicilor si pacientilor membri City Doctors oferim beneficiul unei comunicari moderne si transparente, pentru colectarea de feedback permanent din partea membrilor, informatii ce vor sta ulterior la baza unor decizii avizate.
  • Platforma E-Health asigura instrumente si programe ce evolueaza continuu, in functie de nevoile membrilor si tendintele pietei (Monitorizarea 24/24 a TA si frecventei cardiace; Asistarea la domiciliu; Monitorizarea batranilor cu Alzheimer, etc).
  • Prin serviciul Call Center un numar de telefon este pus la dispozitia pacientilor membri City Doctors, spre a-I asista si indruma in nevoile lor medicale.
  • Pacientii City Doctors pot beneficia de un indrumator medical atunci cand au nevoie de sprijin in completarea formalitatilor medicale necesare.
  • Telemedicina: City Doctors imbratiseaza viitorul medicinei si e pregatit sa integreze in filosofia sa ultimele tehnologii si descoperiri medicale in domeniu.

Te invitam sa te alaturi comunitatii City Doctors !

Mai multe...