Ca medic, ai incredere in valoarea actului medical pe care il propui?
Doresti sa recastigam increderea pacientilor in actualul sistemul medical?

Impreuna, cu incredere si respect reciproc, punem bazele unui sistem de sanatate modern si civilizat, in beneficiul pacientului timisorean!

City Doctors reuneste in cadrul unui club exclusivist, cei mai buni profesionisti din toate domeniile medicale, care au demonstrat rezultate exceptionale si a caror performanta medicala este completata de un comportament etic, uman si devotat 100% artei de a vindeca.

Maestrii ai profesiunii lor, medicii City Doctors lucreaza impreuna pentru schimbarea in bine a sistemului de sanatate in care opereaza si pentru a imbunatati imaginea medicinei timisorene!

Comunitatea medicala de prestigiu profesional dovedit, City Doctors este compusa din medici de familie si medici specialisti, care faciliteaza prestarea actului medical in cele mai bune conditii, dupa standarde comune, garantand pacientilor lor servicii sigure, moderne si de calitate.

Beneficii

Membrii City Doctors:

 • Impartasesc si beneficiaza de o viziune comuna si moderna asupra sanatatii, orientarea catre pacient si manifesta deschidere in a colabora cu alti medici de elita pentru atingerea acestui deziderat. Prin colaborarea profesionista intre medici se obtine sustinerea reciproca a cadrelor medicale din comunitate, cu beneficii pentru toti cei inscrisi in sistem.
 • Beneficiaza de ocazia unica de a se implica activ pe scena medicala locala, sub umbrela City Doctors si de a contribui la recastigarea respectului comunitatii medicale din care facem parte.
 • Actionand dupa reguli comune, medicii asociati beneficiaza de forta comunitatii unite City Doctors.
 • Impreuna, influentam deontologic luarea deciziilor care privesc bresala medicilor, in beneficiul unui sistem medical modern si de calitate.
 • Actioneaza in cadrul unei comunitati medicale democratice in care parerea fiecaruia conteaza!
 • Creem impreuna un pol medical important intr-o piata libera, la care pot sa apeleze si pacienti din strainatate.
 • City Doctors pune la dispozitia medicilor inscrisi in sistem mijloace de comunicare moderna si realizeaza managementul comunicarii prin intermediul unei platform on line special creeata si adaptata nevoilor lor.
 • Tratat de un medic de elita, pacientul City Doctors devine la randul lui un pacient de elita, face parte din comunitate si poate contribui la schimbarea si modelarea sistemului in functie de nevoile si cerintele lui.
 • Prin colaborarea multidisciplinara intre membrii comunitatii de medici City Doctors, cazul pacientului City Doctors va fi preluat cu prioritate si va fi rezolvat in cadrul comunitatii, din punct de vedere al diagnosticului si al atitudinii terapeutice.
 • Pacientul este in centrul preocuparilor noastre medicale, iar cazul sau este urmarit intodeauna pana la rezolvare.
 • Pacientul City Doctors va beneficia de facilitatile sistemului City Doctors prin intermediul unor instrumente de comunicare moderne, care contribuie profesionist la rezolvarea complete a fiecarui caz medical.

Poti face parte si tu parte din comunitatea medicilor de elita City Doctors! Informeaza-te!

Te invitam sa te alaturi comunitatii City Doctors !

Mai multe...