INTELMED - Medicină Inteligentă

Cum ți-ai dori să fie medicina? Cum ți-ai dori să fii tratat?

“Pacientul în centrul serviciilor medicale” stă la baza dezvoltarii conceptului City Doctors “smart medicine”. City Doctors promovează o medicină inteligentă, care se adresează tuturor oamenilor preocupati de starea lor de sănătate, care folosesc informații corecte și complete pentru a lua decizii inteligente și eficiente cu privire la starea lor de sănatate și a familiilor lor.

Medicina inteligentă este bazată pe comunicare și prevenție, particularizează nevoile pacientului și te ajută să alegi întodeauna serviciile medicale cele mai potrivite. O medicină inteligentă, personalizată și de calitate utilizează mijloace moderne și este tot timpul adaptată nevoilor tale și în beneficiul tau.

Da, știm că se poate!

Știm că fiecare om este unic și are nevoie să-și înțeleagă factorii de risc personali pentru a putea evita îmbolnăvirile, mai ales pe cele grave. Dacă totuși devine pacient, fiecare este un caz medical unic, care are nevoie de informare, de atenție specială și de dedicare.

City Doctors își propune să contribuie din plin la procesul de informare corectă, la facilitarea comunicării între medici și pacienți, la asistarea și îndrumarea tuturor celor interesați pentru a găsi și a alege cele mai corecte soluții pentru problemele lor de sănătate.