Despre noi

Ce este City Doctors

City Doctors este un Proiect pentru sănatate unic în Timișoara și în Romania, menit să revoluționeze modul în care oamenii beneficiază de informații și servicii medicale, astfel încat fiecare dintre noi să avem în permanență sentimentul că are cineva grijă, cu adevarat, de sănătatea noastră.

City Doctors este o platformă online care aduce împreună medicii și pacienții, dar și toate persoanele care își doresc să se informeze corect și personalizat despre sănătatea lor, pentru a preveni potențiale îmbolnăviri cauzate de diverși factori de risc personali sau generali.

 

Cine sunt membrii City Doctors

Pentru a putea interacționa cu ceilalți membrii ai comunității este obligatorie înscrierea pe platformă și activarea contului personal (secțiunea “Contul meu/ Înscriere” de pe site)

Membrii City Doctors sunt fie medici, fie persoane fizice obișnuite.

Medicii care se regăsesc pe platformă, sunt atât medici de familie, cât și medici de diverse alte specialități.

 

Care este viziunea City Doctors despre noul sistem de sănătate

Ne-am propus ca această comunitate să devină o parte cu adevărat activă în procesul de schimbare a sistemului medical românesc.

Avem nevoie ca de aer de o medicină modernă, performantă, orientată spre prevenție și vindecare, care să respecte pacienții, medicii și toți actorii importanți ai acestui proces.

Analizând sisteme medicale performante din diverse țări, noi vedem următorii piloni principali ai unui nou sistem de sănătate, piloni pe care se construiește și comunitatea City Doctors :

INTELMED - Medicină Inteligentă

ELIT - Comunitate medicală de elită

360 - Sistem al sănătății complete

ASIST - Asistentul personal