FB pixel without scripts

Despre CityDoctors.ro

Platforma online Citydoctors.ro pe care ești prezent acum reprezintă principala modalitate de informare și conectare a membrilor comunității pentru sănătate City Doctors. Pe platformă se facilitează:

  • prevenția, pe baza înțelegerii factorilor personali de risc
  • asistența și ghidajul pentru rezolvarea cazurilor complexe
  • comunicarea și întâlnirile medic-pacient (se facilitează inclusiv programări pentru consult la cabinete)
  • accesul la informații despre sănătate din surse de încredere
  • alte aspecte ce țin de sănătate

Pe Citydoctors.ro se pot înscrie persoane fizice, medici de familie, medici specialiști, clinici/cabinete medicale, furnizori de echipamente/produse/ servicii medicale etc.

Newsletter

Noutăți utile pentru sănătate și pentru comunitate

Abonare

Atentie!

Platforma este în construcție, deocamdată sunt disponibile numai anumite secțiuni! Dacă dorești să te ținem la curent cu apariția noilor funcționalități, precum și cu alte informații utile, la zi, despre sănătate, te rugăm să te abonezi la newsletterul nostru!


Nou!!! Chestionar factori de risc și recomandări pe loc

Află care sunt factorii tăi de risc care îți pot crea probleme mari de sănătate și ce trebuie să faci preventiv!
Durează 3 minute și primești rezultatul și recomandările pe loc.

Fă acest pas simplu, dar care te poate ajuta foarte mult!

Ce NU este CityDoctors.ro

Citydoctors.ro NU este o platformă online unde se prestează servicii medicale și NU este o platformă online unde se cumpără servicii/produse sau echipamente medicale. Pe platforma online citydoctors.ro NU se oferă consultații medicale video sau audio. Persoanele interesate de serviciile medicale ale unor medici colaboratori de pe platformă vor putea face prin intermediul platformei citydoctors.ro programări pentru consultații, dar acestea vor avea loc numai prin prezența la cabinetul/clinica unde acel medic activează. Platforma online citydoctors.ro NU este dedicată serviciilor medicale de urgență!